Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز محمد نژاد شامگاه پنجشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به اجرای طرح جایگزینی کابل‌های خودنگهدار به جای کابل‌های فرسوده اظهار کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ تمام شبکه‌های برق گیلان تبدیل به کابل خود نگهدار می‌شود.

وی به وجود ۱۳ هزار کیلومتر کابل فرسوده و قدیمی در شبکه برقی گیلان اشاره کرد و افزود: برای رفع مشکلات برق گیلان تا پایان امسال چهار هزار کیلومتر از کابل‌های قدیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شده و چهار هزار کیلومتر دیگر نیز در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲ و مابقی نیز پس از آن اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد نژاد با اشاره به وجود تراز منفی در برق گیلان به میزان ۱۴ هزار کیلووات ادامه داد: در سال جاری علاوه بر مدیریت مصرف برق در گیلان ۵ هزار کیلووات برق نیز بر میزان تولید برق اضافه شد تا در تابستان امسال برنامه قطعی برق در گیلان نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه قطعی‌های برق مقطعی در تابستان امسال به دلیل اتفاقات و حوادث و یا بر اثر افزایش مصرف برق در بخش‌هایی از استان بود، اضافه کرد: علاوه بر افزایش تولید برق، مدیریت مصرف برق در منابع عمومی مانند ادارات و سازمان‌های دولتی در سال آینده جامع‌تر است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس با بیان اینکه طرح ملی کابل خود نگهدار را به دلیل افزایش پایداری شبکه برق و افزایش ضریب امنیت آن در مقابل سرقت طرحی حساس و مهم برشمرد و تاکید کرد: طرح ملی تبدیل لامپ‌ها هالوژن در معابر عمومی به ال ای دی یکی از طرح‌هایی است که با اجرای آن علاوه بر ذخیره ۸۰۰ مگاوات برق، کاهش مصرف برق در بخش روشنایی معابر را به دنبال دارد.

لزوم بازنگری طرح‌های هادی روستایی برای رفع نواقص آن

محمدنژاد با بیان اینکه به دلیل عدم تحقق حقوق روستاییان در سال‌های گذشته منابع تولید از بین رفته است، گفت: در سال‌های گذشته ۷۰ درصد از ساکنان گیلان را روستاییان تشکیل می‌دادند در حالی که هم اکنون این رقم به ۳۰ درصد کاهش یافته است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی افزود: طرح‌های هادی دارای نقص‌های زیادی است و باید با اجرای طرح بازنگری این نواقص اصلاح شود.

وی با اشاره به بازنگری طرح‌های هادی ۳۳ روستا در سال گذشته ادامه داد: در سفر رئیس جمهور به گیلان نسبت به این موضوع تأکیدات فراوانی شده و بازنگری طرح‌های هادی روستایی با جدیت ادامه دارد تا مشکلات روستاییان در خصوص تداخل اراضی و کاربری زمین‌هایی که در داخل طرح هادی است رفع شود.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: گیلان به دلیل دارا بودن اراضی ملی فراوان مشکلاتی همچون تداخل قوانین منابع طبیعی برای زمین‌هایی با کاربری مسکونی در طرح‌های هادی از این دسته است و در برخی از موارد منابع طبیعی در خصوص اراضی داخل طرح هادی که کاربری مسکونی برایی آن تعریف شده ادعای مالکیت می‌کند.

محمد نژاد با بیان اینکه وظیفه پیگیری تغییر کاربری‌ها و ساخت و ساز در زمین‌های روستایی توسط افراد غیر بومی بر عهده دستگاه‌های نظارتی است گفت: بر اساس مصوبه بند ک تبصره ۱۱ لایحه ۱۴۰۱ از سال آینده مجموعه موانع در خصوص واگذاری متصرفات دارای سند و نسق روستایی پیش از سال ۹۴ به روستاییان واگذار می‌شود تا مجلس تکلیف خود را در مقابل کسانی که با وجود داشتن سند و نسق اجازه بهره برداری نداشتند را انجام داده باشد.

وی با اشاره به فرصت سه ماهه داده شده به دولت برای تنظیم آئین نامه تصریح کرد: در کارگروهی با حضور معاون سازمان املاک کشور، استاندار، مدیران کل منابع طبیعی، محیط زیست و آب منطقه‌ای چگونگی انتقال همزمان با دستورالعمل دولت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دستگاه‌های اجرایی دولت نیاز مند اصلاح ساختاری است

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز نیاز داریم که دستگاه‌های اجرایی کشور چابک تر و ریسک پذیر تر بوده و با جدیت بیشتری پیگیر تأمین رفاه مردم باشند.

محمد نژاد افزود: امروز نیاز به اصلاح ساختار تشکیلاتی سازمان‌ها داریم تا راحت تر و شفاف‌تر به مردم خدمت شود.

وی با بیان اینکه علاوه بر رونق کشاورزی، حفاظت و صیانت از محصولات کشاورزی نیز باید مورد حمایت قرار گیرد، ادامه داد: ۲ طرح برگ آبرسانی به طول ۵ کیلومتر خط انتقال با ۴ الکتروموتور فوق قوی برای آبرسانی به پنج روستای برنج خیز مهم شهرستان در دستور کار قرار داشته و یک ایستگاه پمپاژ دیگر هم وارد مدار می‌شود.

محمد نژاد با اشاره به پیشرفت فیزیکی مطلوب بندر چمخاله اضافه کرد: در هفته دولت تنها بیمارستان تأمین اجتماعی شرق گیلان برای حمایت از افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به بهره برداری از طرح آبرسانی ۱۳ میلیارد تومانی برای رفع مشکل آب شرب چاف و چمخاله و لنگرود گفت: چاه عمیق پروژه ایستگاه پمپاژ برای تأمین آب کومله و اطاقور نیز حفر شده تا با بهره برداری از این ایستگاه پمپاژ مشکل آب شرب این مناطق نیز رفع شود.

کد خبر 5573027

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح هادی روستایی هفته دولت آبرسانی روستایی هفته دولت بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا اربعین حسینی گرگان اربعین 1401 آمار کرونا اردبیل قزوین اجلاس پیرغلامان حسینی شیوع کرونا خراسان رضوی دولت سیزدهم نماینده مردم لنگرود در مجلس طرح های هادی بازنگری طرح بهره برداری مصرف برق محمد نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • عجیب‌ترین دستور در یک استان؛ منشی‌های خانم ممنوع شدند!
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • دستور استاندار لرستان بر خودداری از خرید گل و نصب بنر تبریک انتصاب
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • بکارگیری منشی‌های خانم در این استان ممنوع شد!
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه